Over Ons

Spandoeklatenmaken.nl is onderdeel van Merchandise.nl (zie http://sites.merchandise.nl/ voor een overzicht van onze belangrijkste websites).

Merchandise.nl
Onderdeel van NIMAD B.V.:
Wilhelminalaan 97a
5541 CV Reusel
Nederland

Telefoon : +31 (0)497 – 64 51 01

info@merchandise.nl

KvK: 78481376
BTW: NL861419273B01

Uw aanvragen en bestellingen worden behandeld door onze vakkundige medewerkers op kantoor, die wij graag even aan u voorstellen:

Erwin Bierens

Erwin is de eigenaar van NIMAD B.V., waar Merchandise.nl sinds juli 2020 onderdeel van is. Hij is gespecialiseerd in alles wat met textiel te maken heeft. Erwin heeft meer dan 25 jaar ervaring in de grafische industrie, zowel grafisch als qua werkvoorbereiding en uitvoering. Hij koopt over het algemeen ook het textiel in. U kunt bij Erwin ook terecht voor onze andere producten. Erwin zorgt ook dat de contacten met onze onderaannemers en de fabrikanten van custom made artikelen onderhouden worden.

Erwin is met name eindverantwoordelijk voor de administratieve en financiële kant van ons bedrijf, en doet ook het algemene beleid en personeelsbeleid.

Naast spandoeken en vlaggen kunt u bij Erwin bijvoorbeeld ook terecht voor al uw bedrukte en/of geborduurde bedrijfs- en promotiekleding.

Coen Floren

Coen en Debbie zijn verantwoordelijk voor zowel het maken van uw offerte, het verzorgen van uw drukproef als de orderbegeleiding. U kunt bij hen terecht voor al uw vragen met betrekking tot onze artikelen. Voor iedere toepassing kunnen zij u het juiste doek offreren.

Coen is verantwoordelijk voor een groot deel van de in- en verkoop bij Merchandise.nl. Hij is met name gespecialiseerd in alles wat met custom made producten en grootformaatreclame (spandoeken e.d.) te maken heeft. Hij is daarnaast veelal het aanspreekpunt voor speldjes en emblemen. Coen koopt ook de meeste relatiegeschenken in.

Daarnaast is Coen onze logistieke specialist, verantwoordelijk voor een groot deel van de verkoop in de binnendienst. Hij houdt zich ook bezig met de klanten voor wie wij de fulfilment van hun webwinkel (productie, handling en after sales) verzorgen. Ook houdt hij zich veel bezig met het verbeteren van onze websites.

Debbie Alkema

Debbie is, samen met Coen en Erwin, verantwoordelijk voor de in- en verkoop bij Merchandise.nl. Ook verzorgt zij zowel de ontwerpen voor merchandise, bedrijfskleding en custom made geschenken als onze flyers en advertenties.

Debbie zorgt samen met onze leveranciers voor uw artwork en drukproeven. Ook onze eigen uitingen (flyers en advertenties) worden regelmatig door Debbie verzorgd.

Richard Theuws

Richard is op vrijwel ieder vlak inzetbaar, maar houdt zich met name bezig met het maken van offerteberekeningen, onze websites en onze internetmarketing.

Ook is Richard altijd op zoek naar leuke onderscheidende nieuwe producten om toe te voegen aan ons assortiment, en dus degene met wie u contact op kunt nemen voor zakelijke aangelegenheden.

In 2009 heeft Richard de zibb Business Challenge (een Reed/Elsevier titel) gewonnen, en zich gedurende 2010 ‘creatiefste ondernemer van Nederland’ mogen noemen.