Over Ons

Spandoeklatenmaken.nl is onderdeel van Merchandise.nl (zie http://sites.merchandise.nl/ voor een overzicht van onze belangrijkste websites).

Merchandise.nl BV
Raambrug 36
5531 AG Bladel
Nederland

Telefoon : +31 (0)497 – 555 320

info@merchandise.nl

KvK Eindhoven: 66138329
BTW NR: NL8564.11.176.B01

Uw aanvragen en bestellingen worden behandeld door onze vakkundige medewerkers op kantoor, die wij graag even aan u voorstellen:

Alex van Gennip

Alex en Angela zijn verantwoordelijk voor zowel het maken van uw offerte, het verzorgen van uw drukproef als de orderbegeleiding. U kunt bij hen terecht voor al uw vragen met betrekking tot onze artikelen.

Voor iedere toepassing kunnen zij u het juiste doek offreren.

Naast spandoeken en vlaggen kunt u bij Alex bijvoorbeeld ook terecht voor al uw bedrukte en/of geborduurde bedrijfs- en promotiekleding.

Angela Borrenberghs

Naast het verzorgen van uw bestellingen is Angela samen met Richard veelal verantwoordelijk voor onze eigen uitingen. Angela heeft zowel een opleiding communicatie als een grafische opleiding afgerond, en is daardoor veelzijdig inzetbaar.

Zowel Alex als Angela schrijven met regelmaat tutorials voor ons weblog op Brandmerchandise.nl

Coen Floren

Coen is onze logistieke specialist, verantwoordelijk voor een deel van de verkoop in de binnendienst. Hij houdt zich ook bezig met de klanten voor wie wij de fulfilment van hun webwinkels (productie, handling en after sales) verzorgen.

Daarnaast weet Coen veel over contracten, wetgeving en is hij een begenadigd excel-specialist.

Jaap van Hulsel

Jaap is onze web developer; hij bouwt onze bestelmodules, databases en alle techniek achter onze websites.

Sharon Theuws-Bentelaar


Sharon is (als mede-eigenaar van Merchandise.nl) eindverantwoordelijk voor onze administratie, en samen met Richard voor ons algemene beleid en de inhoud van onze websites. Daarnaast ondersteunt zij het verkoopteam waar nodig.

U kunt Sharon bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 15.00 uur, of via e-mail.

Richard Theuws


Richard is op vrijwel ieder vlak inzetbaar, maar houdt zich met name bezig met het maken van offerteberekeningen, onze websites en onze internetmarketing.

Ook is Richard altijd op zoek naar leuke onderscheidende nieuwe producten om toe te voegen aan ons assortiment, en dus degene met wie u contact op kunt nemen voor zakelijke aangelegenheden.

In 2009 heeft Richard de zibb Business Challenge (een Reed/Elsevier titel) gewonnen, en zich gedurende 2010 ‘creatiefste ondernemer van Nederland’ mogen noemen.