Over Ons

Spandoeklatenmaken.nl is onderdeel van Merchandise.nl (zie http://sites.merchandise.nl/ voor een overzicht van onze belangrijkste websites).

Uw aanvragen en bestellingen worden behandeld door onze vakkundige medewerkers op kantoor, die wij graag even aan u voorstellen:

Alex van Gennip


Alex en Angela zijn verantwoordelijk voor zowel het maken van uw offerte, het verzorgen van uw drukproef als de orderbegeleiding. U kunt bij hen terecht voor al uw vragen met betrekking tot onze artikelen.

Voor iedere toepassing kunnen zij u het juiste doek offreren.

Naast spandoeken en vlaggen kunt u bij Alex bijvoorbeeld ook terecht voor al uw bedrukte en/of geborduurde bedrijfs- en promotiekleding.

Angela Borrenberghs


Naast het verzorgen van uw bestellingen is Angela samen met Richard veelal verantwoordelijk voor onze eigen uitingen. Angela heeft zowel een opleiding communicatie als een grafische opleiding afgerond, en is daardoor veelzijdig inzetbaar.

Zowel Alex als Angela schrijven met regelmaat tutorials voor ons weblog op Brandmerchandise.nl

Gert-Jan de Leeuw

Gert-Jan is onze logistieke specialist, verantwoordelijk voor een deel van de verkoop in de binnendienst. Hij houdt zich ook bezig met de klanten voor wie wij de fulfilment van hun webwinkels (productie, handling en after sales) verzorgen.

Daarnaast weet Gert-Jan veel over (luxe) verpakkingen en is hij net als Alex en Angela een kundig DTP-er.

Arno van Ras

Arno is onze designer en web developer; hij verzorgt zowel de ontwerpen voor merchandise, bedrijfskleding en custom made geschenken als onze flyers en advertenties. Ook houdt hij zich veel bezig met het verbeteren van onze websites, zoals bijvoorbeeld de werkwijze voor custom made bedrijfskleding.

Anne van Herpt

Anne verzorgt hoofdzakelijk samen met Sharon de administratie en financiën van het bedrijf. Verder verzorgt ze de klantenservice voor onze webwinkels en springt ze waar nodig bij op andere afdelingen.

Sharon Theuws-Bentelaar


Sharon is (als mede-eigenaar van Merchandise.nl) eindverantwoordelijk voor onze administratie, en samen met Richard voor ons algemene beleid en de inhoud van onze websites. Daarnaast ondersteunt zij het verkoopteam waar nodig.

U kunt Sharon bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 15.00 uur, of via e-mail.

Richard Theuws


Richard is op vrijwel ieder vlak inzetbaar, maar houdt zich met name bezig met het maken van offerteberekeningen, onze websites en onze internetmarketing.

Ook is Richard altijd op zoek naar leuke onderscheidende nieuwe producten om toe te voegen aan ons assortiment, en dus degene met wie u contact op kunt nemen voor zakelijke aangelegenheden.

In 2009 heeft Richard de zibb Business Challenge (een Reed/Elsevier titel) gewonnen, en zich gedurende 2010 ‘creatiefste ondernemer van Nederland’ mogen noemen.

Jet Tilburgs

Jet verzorgt het logistieke gedeelte van uw bestelling en stuurt daarnaast onze thuiswerkers aan. Daarnaast bezorgt zij spoedbestellingen in de regio en is ze verantwoordelijk voor de indeling van ons magazijn.