Bankstel met logo

Vanaf nu leverbaar; een eigen ontworpen bankstel met logo. Het bankstel is geschikt voor 2 personen en heeft een formaat van 88 x 177 x 66 centimeter. Volledig in full color bedrukt naar uw eigen ontwerp. Op deze pagina staat een pdf ontwerpsjabloon wat is te downloaden, deze kan eenvoudig gebruikt worden voor het opmaken van het ontwerp, uiteraard is het bij ons ook mogelijk om het ontwerp te laten verzorgen.

Dit bankstel met logo leent zich perfect voor uw wachtruimte, showroom of beursstand. De bankstellen worden standaard uitgevoerd in polyester of tegen een kleine meerprijs van 10% is een eco-leer (imitatieleer) ook mogelijk. Dit laatste materiaal is beter bestand voor tijdelijk buitengebruik, aangezien deze waterafstotend is.

Bankstel vanaf 1 stuk te bestellen

Deze full color bedrukte bankstellen zijn per stuk bestellen voor €625,- . Bij oplages van 5 stuks of meer kunnen wij u een scherpere staffelprijs aanbieden (bij 5 stuks betaalt u € 544,50 , bij 10 stuks € 523,50 exclusief btw per stuk).

Levertermijn bankstel met logo

De levertijd van de bankstellen is standaard 2-3 weken na akkoord op het ontwerp, maar in veel gevallen is sneller leveren in overleg nog wel haalbaar.

Voor een complete aankleding;  bestel uw bijpassende poefs met logo

Wij produceren ook stoelen in dezelfde stijl, deze hebben een afmeting van 65x140x75 centimeter, eventueel kunnen we ook poefs van 50x50x50 cm produceren die als bijzettafel kunnen dienen.  Uw wachtruimte/beursstand of showroom zijn dus compleet aan te kleden met meubels in uw eigen design.

De stoelen als bankjes zijn comfortabel om op te zitten en hebben bij normaal gebruik een erg lange levensduur.

Offerte aanvragen voor Bankstel met logo

  • Omschrijf uw aanvraag zo compleet mogelijk
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Prijs per stuk:
€ 625,00
bankstel-met-logo

Productinformatie

  • Ontwerpsjabloon