Opvouwbare zitkubus met logo

Deze opvouwbare zitkubus met logo kan worden uitgevoerd in de maten 40x40x40cm en 50x50x50 centimeter, en wordt rondom in full color bedrukt met uw ontwerp.

De zitkubussen of poefs zijn gemakkelijk te transporteren; de versie van 50x50x50 centimeter heeft in opgevouwen staat een afmeting van 50x50x9 centimeter en een gewicht van plusminus 6 kilogram.

Het deksel is voorzien van een schuimkussen voor extra zitcomfort. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de stevigheid van de kubus; wij garanderen dat personen tot zeker 125kg zonder problemen gebruik kunnen maken van deze zitjes.

Bestel opvouwbare zitkubus met logo vanaf 1 stuk

U kunt deze zitkubussen per stuk bestellen, staffelkortingen zijn mogelijk vanaf 5 stuks of meer. Prijzen op deze pagina gelden voor de versie van 50x50x50centimeter.

 • Prijs bij 5 stuks: € 100,- per stuk
 • Prijs bij 10 stuks: € 90,- per stuk
 • Prijs bij 25 stuks: € 85,- per stuk

Naast een kubusvorm kunnen we beide formaten ook als hocker of dubbelzitje leveren, afmetingen zijn dan 40x80x40 centimeter of 50x100x50centimeter.

Natuurlijk zijn deze kubussen ook geschikt als handige opberger

Aangezien de zitkubussen hol uitgevoerd worden is het ook mogelijk ze te gebruiken als opberger; u kunt het deksel er altijd gemakkelijk afnemen om de inhoud uit de kubus te halen. Wij raden wel aan geen zware artikelen in de kubussen te bewaren gezien de geringe draagkracht van de bodem.

Uitgevoerd in polyester of imitatieleer

Standaard worden deze kubussen uitgevoerd in polyester of imitatieleer; Voor imitatieleer rekenen we een toeslag van 10%. Deze materialen kunnen allebei full color bedrukt worden. Uw ontwerp kan op de vier zijkanten van de kubus en op het deksel gedrukt worden.

Levertijd 2-3 weken na akkoord ontwerp

De productie- en levertijd van de kubussen is 2-3 weken na definitieve goedkeuring van uw ontwerp. Als u uw bestelling met spoed nodig heeft raden wij u aan contact met ons op te nemen om uw levertermijn te bespreken. Minder dan 8 werkdagen is helaas vrijwel onmogelijk.

Offerte aanvragen voor Opvouwbare zitkubus met logo

 • Omschrijf uw aanvraag zo compleet mogelijk
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Prijs per stuk vanaf:
€ 125,00

Productinformatie

Standaardlevertijd: 2-3 weken

 • Ontwerpsjabloon
 • Spoedlevertijd

  Uw Opvouwbare zitkubus met logo met spoed nodig?

  Bel +31 (0) 497 555 320 of mail

  • Spoedlevertijd: 2 weken.
  • Tegen meerprijs.