Horecaparasols

Naast promotionele parasols produceren wij ook luxe horecaparasols tot 4 meter in diameter (ook vierkante modellen verkrijgbaar), en allen vanaf slechts 1 stuk verkrijgbaar.

Levertermijn horecaparasols

De parasols zijn snel leverbaar, binnen 8-10 werkdagen na ontvangst van het design. De opmaak kunnen we ook verzorgen, vanwege de full colour print zijn de promotieparasols in elke gewenste kleur leverbaar.

Grotere oplage parasols

Mocht u meer dan 50 parasols nodig hebben dan is het ook mogelijk om ons 1 proefmodel te laten produceren (tegen de stuksprijs), bij doorgang van uw order en start bulkproductie crediteren wij het verschil in prijs tussen uw eerste parasol en de bulk. We merken dat het hierdoor vaak een stuk gemakkelijker werkt om uw klant (of directie) te overtuigen van de meerwaarde van luxe nieuwe parasols.

Heeft u interesse en wil u graag meer weten over onze parasols? Neem dan contact met ons op, we vertellen u er graag alles over.

Kies gewenste product:

horecaparasol vierkant € 574,00 per stuk
Bedrukte Horecaparasols Vierkant

Horecaparasols met eigen logo, te bestellen vanaf 1 stuks.

€ 525,00 per stuk
Bedrukte Horecaparasols Rond

Horecaparasols worden normaliter in series van 10 of meer geproduceerd, maar zijn bij ons vanaf 1 stuk te bestellen.

promoparasol € 185,00 per stuk
Bedrukte promotieparasol vierkant 200 cm

Bedrukte parasols als reclamemiddel; full color bedrukt te bestellen, al vanaf 1 stuk.

prijs op aanvraag
Horecaparasol 3 – 4 mtr

Luxe Horecaparasols, volledig naar uw wens uitgevoerd en voorzien van uw logo. Diverse opties als framekleuren, bediening, vorm en voet.