muurframe met spandoek

Productinformatie


Zoek je een frame voor op kantoor, in winkel of huiskamer? Bekijk dan onze stretchframes.
Standaardlevertijd: 2-3 weken

Spoedlevertijd

Uw Muurframe met spandoek met spoed nodig?

Bel +31 (0) 497 555 320 of mail

  • Spoedlevertijd: 1 week.
  • Tegen meerprijs.

Muurframe met spandoek

Prijs muurframe met spandoek

Bereken eenvoudig de prijs een muurframe met spandoek, en bestel nu je eigen aluminium muurframe, compleet geleverd met spandoek en spanelastieken. Deze spandoekframes zijn zeer gemakkelijk te monteren en kunnen natuurlijk voorzien worden van ieder type spandoek. Onderaan deze pagina treft u een calculatiemodule aan waarmee u direct de prijs van uw muurframe, inclusief spandoek en alle toebehoren, uit kunt rekenen.

Uw spandoek wordt standaard uitgevoerd in frontlit bisonyl; mocht u de voorkeur geven aan een andere kwaliteit doek dan kunt u dit bij uw aanvraag aangeven. Vanzelfsprekend zijn alle aanvragen via deze website volledig vrijblijvend en ontvangt u van ons nog een bevestiging per mail.

Pas na goedkeuring van deze bevestiging is uw bestelling definitief.

Montage muurframe met spandoek

Eventueel kunnen wij uw muurframe met spandoek op locatie monteren; prijsopgave daarvoor is alleen op aanvraag; zowel locatie van montage, hoogte en ondergrond zijn van invloed op de prijs.

Een klein tot gemiddeld formaat muurframe monteren (tot plm 4 meter breed) is overigens betrekkelijk eenvoudig zelf te doen, afhankelijk van de hoogte waarop het gemonteerd dient te worden.

Vraag offerte aan voor Muurframe met spandoek

cm
cm
Let op; alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW
0,00
0,00
0,00
Aanvragen

Schrijf een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *