Heavytex 260 B1 decoratiedoek

Heavytex is een dikke polyester variant op vlaggenstof; flexibel, opvouwbaar, dus gemakkelijk te transporteren en één van de meest degelijke materialen die wij aanbieden. Door de extra zware kwaliteit (260 gram per m2) zijn Heavytex spandoeken geschikt voor plaatsen waar de hoogste kwaliteit belangrijk is. Bovendien is de stof brandvertragend waardoor het overal gebruikt kan worden.

Heavytex is dan ook (naast Decotex) het meest geschikt voor gebruik als backdrop op podia.

Backdrop Heavy

Wij bieden Heavytex dan ook aan onder de naam Backdrop heavy, om voor onze klanten in de muziek- en theaterwereld duidelijk aan te geven dat het doek hier uitstekend voor ingezet kan worden.

Haarscherp geprinte Heavytex spandoeken dankzij sublimatietechniek

Heavytex kan full colour worden geprint in 360 DPI (Dots Per Inch), dus ook foto’s vormen geen enkel probleem. Doordat wij gebruik maken van de sublimatie printtechniek wordt alles haarscherp geprint (360 dpi) en lopen kleuren niet uit. U heeft gegarandeerd jaren plezier van uw product. Toepassingen zijn onder andere: bannersystemen, backdrops (achtergronden van podia en theaters) en spandoeken.

Heavytex spandoeken worden standaard afgewerkt met verstevigingsband en ringen om de 25cm, maar ook andere afwerkingen zijn natuurlijk mogelijk, en inbegrepen in de meterprijs. Natuurlijk kunnen wij u op verzoek het B1 certificaat m.b.t. brandvertraging toesturen.

Prijs berekenen
Prijs per m²:
€ 31,00
Heavytex-banner
Bestel zelf via onze online ontwerpmodule en u bespaart €30,00 kantoorkosten!
Online Ontwerpen
Incl. gratis bestandscontrole!
Reguliere levertijd: Levertijd in overleg

Productinformatie

Materiaal: Stof (Polyester)
Drukresolutie: 360 DPI
Gewicht: 260 g/m2
Lichtdoorlatend: Weinig

Heavytex is zeer geschikt als podiumdoek / backdrop.
Standaardlevertijd: 2-3 weken

Spoedlevertijd

Uw Heavytex 260 B1 decoratiedoek met spoed nodig?

Bel +31 (0) 497 555 320 of mail

  • Spoedlevertijd: 1 week.
  • Tegen meerprijs.