Win een spandoek, vlag of backdrop t.w.v. 250 euro!

De hele maand maart kun je kans maken op een gratis spandoek, vlag of backdrop ter waarde van 250 euro EXCLUSIEF btw!

frontlit spandoek

De wedstrijd is voorbij, je kunt géén spandoek meer winnen. Je kunt wél nog 10% korting op je spandoek krijgen

Wat je daarvoor moet doen? Simpel; ons vertellen waarom jij/jouw bedrijf/jouw vereniging/jouw band moet winnen.

Dat kun je doen op je eigen website of blog, maar ook op twitter, of je eigen facebookpagina, zolang wij het maar ergens kunnen lezen.

Je kunt ons op je inzending wijzen door onze Google+ pagina aan je kringen toe te voegen, of onze Facebook pagina te liken en een comment achter te laten, met daarin een link naar je inzending natuurlijk!

beachflag recht, met watervoet

Belangrijk; vertel ons wat je wil winnen!

Vergeet ook niet in je stuk te linken naar welk artikel je voorkeur uitgaat; je mag ieder materiaal of artikel (dus bijvoorbeeld ook 3 rollup banners of 5 deurmatten) kiezen, maar je kunt géén verschillende artikelen combineren. Mocht je een artikel uitkiezen dat meer dan 10% duurder is dan de 250 euro exclusief BTW, dan kun je dus 250 euro korting krijgen op je bestelling.

Een voorbeeld van hoe een inzending eruit zou kunnen zien:

Ik wil graag een spandoek winnen voor onze zaalvoetbalvereniging ‘De Derde Helft’ omdat we dit jaar 25 jaar bestaan. Als we winnen dan willen we graag een HeavyTex doek voor in onze kantine: https://www.spandoeklatenmaken.nl/heavytex-260-b1/

We willen al jaren een mooi doek in de kantine met daarop een foto van ons seniorenteam die de vereniging opgericht hebben en nog stééds actief zijn, natuurlijk, zoals de naam van onze vereniging al zegt, vooral tijdens de derde helft.

En de winnaar is: Reflections Records!