Marktkraam tafelkleed 200 x 200 cm mat

Tafelkleden van hoge kwaliteit met opdruk naar keuze in full color, ter aankleding van een standaard marktkraam (80×200 cm). Zo geeft u op een leuke manier uw marktkraam meer uitstraling. Wij maken uw tafelkleed mat van decotex (een mat polyester doek).

Formaat marktkraam tafelkleed

De maat van dit tafelkleed is 200×200 cm. De overhangende randen (voor- en achter) zijn een geschikte plaats voor prints, omdat dit goed zichtbaar is voor het publiek. Wat voor design u ook in gedachten heeft, wij drukken het  haarscherp (360 dpi) en full colour op het decotex. Dit tafelkleed met bedrukking wordt netjes afgewerkt met een omgezoomde rand.

Daarnaast is wassen geen probleem, en blijft het stof lang mooi.

Mocht u geen matte stof willen voor uw marktkraam dan kunt u eventueel een Satijn tafelkleed laten produceren. U kunt bij uw aanvraag vermelden dat u het doek graag alleen met een omgezoomde rand afgewerkt zou willen.

Maatproductie; ieder formaat tafelkleed is mogelijk!

Heeft u liever een tafelkleed in een andere maat of vorm? Ook dat is geen enkel probleem. Het is bij ons namelijk mogelijk om tafelkleden in iedere gewenste maat te bestellen! Een eigen vorm tafelkleed (rond, ovaal, etc.) is ook geen enkel probleem. Vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u interesse in onze tafelkleden? Vraag dan eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte aan via onderstaand offerteformulier.

Prijs berekenen
Prijs per stuk:
€ 108,00
tafelkleed bedrukt
Bestel zelf via onze online ontwerpmodule en u bespaart €30,00 kantoorkosten!
Online Ontwerpen
Incl. gratis bestandscontrole!
Reguliere levertijd: Levertijd in overleg

Productinformatie

Materiaal: Stof (Polyester)
Drukresolutie: 360 DPI
Standaardlevertijd: 2-3 weken

  • Ontwerpsjabloon
  • Spoedlevertijd

    Uw Marktkraam tafelkleed 200 x 200 cm mat met spoed nodig?

    Bel +31 (0) 497 555 320 of mail

    • Spoedlevertijd: 1 week.
    • Tegen meerprijs.