Stage Backdrop Set

3- delige stage backdrop set

Bestel hier je stage backdrop set inclusief twee aluminium frames met twee decotex doeken en een grotere backdrop van 3 x 4 meter. De ideale vrijstaande en flexibel inzetbare oplossing voor podia, bands, artiesten, etc. Gebruik de hele set voor een groter podium, voor kleinere podia kan je uitwijken naar een of twee frames met doek of alleen de losse backdrop.

Sterke aluminium frames met full colour Decotex doeken

De 2 sterke en stabiele aluminium frames vormen de basis van de stage backdrop set. De frames zijn gemakkelijk demonteerbaar en daardoor kunt u het eenvoudig overal mee naartoe nemen. Voor de 3 backdrops gebruiken we standaard mat Decotex doek, wat perfect full colour te bedrukken is en een lange levensduur heeft. Het decotex heeft een matte uitstraling en printen we standaard op een haarscherpe printkwaliteit van 360 dpi.

De  twee doeken van 2 x 2 meter worden aan de boven en onderzijde voorzien van tunnels. Door de tunnel wordt een aluminium buis geschoven waarmee de backdrop strak wordt gespannen in het frame. De grotere backdrop wordt standaard voorzien van ringen om de 25 cm aan de boven- en onderzijde, zodat deze eenvoudig op te hangen is aan een truss.

Dit systeem is erg stevig en kan eventueel ook buiten worden gebruikt.

Stage backdrop set – ook verkrijgbaar in afwijkende formaten

Wilt u graag de stagebanners, backdrop of de stage backdrop set bestellen maar heeft u liever een ander formaat dan 2 × 2 of 3 x 4 meter?  Geen probleem! Neem voor afwijkende maten contact met ons op.

 

Offerte aanvragen voor Stage Backdrop Set

  • Omschrijf uw aanvraag zo compleet mogelijk
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Prijs per stuk:
€ 800,00
stage backdrop set compleet

Spoedlevertijd

Uw Stage Backdrop Set met spoed nodig?

Bel +31 (0) 497 555 320 of mail

  • Spoedlevertijd: 1 week.
  • Tegen meerprijs.