Banieren

Of het nu gaat om een winkel, een kantoorpand of een beurs, met banieren kunt u een heleboel doen om de aandacht te vestigen op uw bedrijf, merk of product. Sfeervol, overtuigend of praktisch gebruikt als afscheiding: met banieren kunt u alle kanten op!

Banieren op vele manieren

Een banier is in feite een langwerpige vlag of spandoek. Toch zijn er vele manieren waarop wij een banier voor u kunnen fabriceren. De afmetingen (meestal 3 x 1 meter of 2 x 0,75 meter) zijn naar uw wens te realiseren en ook het materiaal waarvan de banieren gemaakt worden mag u zelf kiezen. Bovendien is ook qua confectie/afwerking van alles mogelijk. Met of zonder open zoom, met een draaitop, met banieruithouder: u zegt het maar!

Uw banier aan de gevel

Voor gevelbevestiging hebben wij gevelbanieruithouders voor u: twee gegalvaniseerde steunen die op de gevel gemonteerd kunnen worden. Uiteraard is de afmeting tussen deze twee steunen afhankelijk van de afmetingen die de banier heeft. U spant de banier ertussen door middel van veren, die zijn bevestigd aan de meegeleverde stangen. Banieruithouders zijn natuurlijk ook verkrijgbaar voor vlaggenmasten.

Enkel- en dubbelzijdige banieren

Indien uw banier slechts vanaf 1 zijde leesbaar hoeft te zijn, kunt u volstaan met een polyesterbanier (doorschijnend), of een banier van frontlit vinyl(niet doorschijnend). Indien u echter een reclamedrager zoekt die van beide zijdes leesbaar is, dan kunnen wij uw banier vervaardigen in blockout bisonyl, met een print aan iedere zijde. Natuurlijk zijn alle prints full colour!

Kies gewenste product:

Voile doek € 19,50 per m2
Voile doeken

Voile doeken zijn onze meest transparante doeken. Bedrukt levert dit dan ook bijzondere effecten op.

Direct bestellen
€ 340,00 per stuk
RVS gevelbanner 80×300 cm

RVS gevelbanners zijn duurzaam en hebben een luxe uitstraling. Full colour bedrukt spandoek inbegrepen.

Block out spandoek € 45,00 per m2
Blockout dikke dubbelzijdige spandoeken

Het meest degelijke materiaal dat we aanbieden. Blockout banners laten geen licht door, en kunnen daardoor ook dubbelzijdig worden bedrukt.