Roll-up Banners 85×200 cm

Roll-up banners van 85×200 cm; uitstekend te gebruiken als beursaankleding of bij productpresentaties. Ook bij de entree van uw bedrijf of bij evenementen komt een roll up banner goed tot zijn recht.

Het Decotex doek dat we gebruiken voor deze banners, wordt full colour bedrukt in ieder gewenst design. Wat u ook wilt, wij zorgen dat het haarscherp in levendige kleuren op het reclamedoek terechtkomt. De printresolutie is 100+ dpi.

Het gemakkelijke aan roll-up banners is dat ze razendsnel zijn op te zetten én weer op te bergen. Bovendien wordt het geheel geleverd in een stevige draagtas wat ook vervoeren eenvoudig maakt. Roll-up banners zijn per stuk te bestellen, worden geleverd als complete set (frame, spandoek en draagtas), voor een prijs per stuk vanaf € 41,03 (ex. BTW). Via onze bestelmodule kunt u uw eigen roll up banner samenstellen en bespaart u € 30,- aan kantoorkosten.

Roll-up Banners in diverse formaten

Hoewel het formaat van 85×200 centimeter zoals op deze pagina aangeboden als de standaard geldt, zijn roll up banners ook in andere maten verkrijgbaar.

Roll Up Banner 100 centimeter breed

Roll Up Banner 120 centimeter breed


Indien u op zoek bent naar andere formaten roll-up banners neem dan contact met ons op; we kunnen ook bredere en hogere banners voor u produceren.

Prijs berekenen
Prijs per stuk:
€ 41,03
roll-up banner wordcamp
Bestel zelf via onze online ontwerpmodule en u bespaart €30,00 kantoorkosten!
Online Ontwerpen
Incl. gratis bestandscontrole!
Reguliere levertijd: Levertijd in overleg

Productinformatie

Drukresolutie: 360 DPI

  • Ontwerpsjabloon