Roll up banner Budget

Roll up banner budget

Onze roll up banner budget heeft een formaat van 85 x 200 cm; uitstekend te gebruiken als beursaankleding of bij productpresentaties. Ook bij de entree van uw bedrijf of bij evenementen komt een roll up banner goed tot zijn recht.

We gebruiken 2 soorten materiaal voor deze banners; sterk lichtdicht frontlit PVC of een dunner niet-lichtdicht roll up materiaal. De roll up banner budget wordt in full colour bedrukt in ieder gewenst design. Wat u ook wilt, wij zorgen dat het haarscherp in levendige kleuren op het reclamedoek terechtkomt. De printresolutie is 360 dpi.Het gemakkelijke aan roll-up banners is dat ze razendsnel zijn op te zetten én weer op te bergen. Bovendien wordt het geheel geleverd in een stevige draagtas wat ook vervoeren eenvoudig maakt. Roll-up banners zijn per stuk te bestellen, worden geleverd als complete set (frame, spandoek en draagtas). Bij het bestellen van meer dan 5 roll up banners zal de prijs lager uitvallen.

Roll up Banner budget in diverse formaten

Hoewel het formaat van 85 x 200 centimeter zoals op deze pagina aangeboden als de standaard geldt, zijn roll up banners ook in andere maten (100 x 200 cm en 120 x 200 cm) verkrijgbaar. Indien u op zoek bent naar andere formaten roll-up banners neem dan contact met ons op; we kunnen ook bredere en hogere banners voor u produceren. Eventueel is in overleg de roll up banner budget ook te voorzien van ander materiaal bv decotex.

Prijs berekenen
Prijs per stuk:
€ 69,00
Bestel zelf via onze online ontwerpmodule en u bespaart €30,00 kantoorkosten!
Online Ontwerpen
Incl. gratis bestandscontrole!
Reguliere levertijd: Levertijd in overleg

Variaties en prijzen

Incl Frontlit banner materiaal 510 g/m2

Sterk PVC materiaal, voorzien van b1 certificering. lichtdicht

€ 69

Roll up materiaal 220 mu

Waterafstotend PVC Materiaal. niet brandwerend, niet lichtdicht

€ 69

Bel +31 (0) 497 555 320 of mail om uw vrijbljvende aanvraag door te nemen.

Productinformatie

Materiaal: Zeil (Bisonyl)

  • Ontwerpsjabloon