PromoPoef Maxi

De PromoPoef Maxi is een extra grote schuimrubber zitkubus (70x70x70cm) die u helemaal full colour kunt laten bedrukken. Door het grote formaat is de zitkubus een opvallende verschijning, en komt hij uitstekend tot zijn recht op beurzen, open dagen en tal van andere evenementen. Ook is de poef ideaal om aandacht te vragen voor een nieuw product.

PromoPoef met full colour bedrukking op alle zijden.

Net als zijn kleinere broertje is deze poef helemaal van een full colour print te voorzien. De hoes van de fotokubus wordt gemaakt van hoogwaardig Deco Taft en is uitermate geschikt voor plaatsing van uw afbeelding of foto. Door een sublimatietransfer wordt een scherpe en kleurrijke afbeelding gerealiseerd. In totaal heeft deze poef een bedrukbaar oppervlak van bijna 3 m2!

Met behulp van klittenband plaatst u de hoes snel en eenvoudig om de schuimrubber kubus. Ook is de hoes gemakkelijk te vervangen en wasbaar in de wasmachine. De kubus zelf wordt gemaakt van zeer stevig en vormvast schuimrubber.

Zitkubus binnen én buiten te gebruiken.

Standaard is de poef geschikt voor binnengebruik. Maar wist u dat we ‘m ook kunnen voorzien van een weerbestendige hoes, zodat u de poef ook prima buiten kunt gebruiken?

De levertijd bedraagt gemiddeld 3 weken, na ontvangst van uw ontwerp. Vanaf 25 stuks geldt er een kwantumkorting. Het is eventueel mogelijk uw afbeelding verspreiden over meerdere poefs.

Prijs van de PromoPoef: €295,- excl. BTW.

Wij leveren zitkubussen ook in andere formaten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de standaard PromoPoef (50x50x50cm), voor 40x40x40cm en 30x30x30cm. Prijzen voor de laatste twee formaten zijn respectievelijk €115,- en € 105,- excl. BTW per stuk. Bekijk voor meer ideeën voor uw reclame ons volledige assortiment Beurs- en Bedrijfspromotie.

Offerte aanvragen voor PromoPoef Maxi

  • Omschrijf uw aanvraag zo compleet mogelijk
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Prijs per stuk:
€ 295,00
Full colour poef