Mesh spandoeken Premium

Mesh Premium is een geperforeerde vinylsoort, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Door de kleine perforaties zijn Mesh spandoeken enigszins winddoorlatend, maar niet bijzonder veel meer stormbestendig dan niet geperforeerde doeken.

Mesh spandoeken zijn lichtdoorlatend en kunnen full colour worden geprint. Standaard worden deze (en andere) spandoeken voorzien van ringen om de 25cm, maar we kunnen ze natuurlijk ook naar uw keuze afwerken met tunnels of ringen op een andere afstand.

Grote doeken, eenvoudig op te hangen

Omdat mesh doeken een stuk lichter zijn dan reguliere frontlit vinyl doeken zijn ze een stuk makkelijker te hanteren en op te hangen op bijvoorbeeld evenementen.

Naast Mesh Premium bieden wij ook speciale soundmesh met een zeer open structuur, geschikt om voor speaker walls op festivals te hangen.

Levertermijn Mesh spandoeken

Onze levertijd voor Mesh spandoeken is normaal ongeveer 1-2 weken na uw definitieve bestelling. Heeft u uw doeken sneller nodig? Géén probleem, neem even contact met ons op om uw levering af te stemmen. Leveringen waarvoor we meer dan 6 werkdagen te tijd hebben kunnen meestal zonder spoedtoeslag gerealiseerd worden.

Prijs berekenen
Prijs per m²:
€ 12,00
mesh spandoek
Bestel zelf via onze online ontwerpmodule en u bespaart €30,00 kantoorkosten!
Online Ontwerpen
Incl. gratis bestandscontrole!
Reguliere levertijd: 2-3 weken
Spoedlevertijd: 1 week

Productinformatie

Materiaal: Zeil (Bisonyl)
Drukresolutie: 360 DPI
Gewicht: 270 gr/m2
Lichtdoorlatend: Veel

Hoge kwaliteit geperforeerd zeildoek.

Spoedlevertijd

Uw Mesh spandoeken Premium met spoed nodig?

Bel +31 (0) 497 555 320 of mail

  • Spoedlevertijd: 48 uur.
  • Tegen meerprijs.