Lifesize cut-out display

U kent ze vast wel van videotheken of uit tal van winkels, lifesize cut-out displays; de levensgrote borden met acteurs of andere beroemdheden die worden gebruikt om een film of nieuw product te promoten.

Ook deze zogenaamde lifesize cut-out displays vindt u vanaf nu in ons assortiment. Gebruik de borden met uw zelf gekozen afbeelding bijvoorbeeld bij de entree van uw bedrijf, bij een beursstand, om een dierbaar persoon in het zonnetje te zetten, of bij (product)presentaties.  Alles is mogelijk. En een ding is zeker, u trekt absoluut de aandacht met onze fotoborden.

Tot in detail uitgesneden full colour borden

Lifesize cut-outs worden gemaakt van sterk 1cm dik schuim-pvc, en worden zeer nauwkeurig volgens de contouren van uw afbeelding uitgesneden. Zelfs kleine details als vingers vormen geen probleem. Door een uitstekende full colourprint komt uw afbeelding levensecht in rijke kleuren op het pvc te staan.

De displays zijn in iedere gewenste maat of vorm te produceren (tot ± 190cm hoogte). Afhankelijk van het ontwerp hebben de fotoborden een geïntegreerde standaard.

Lifesize cut-out displays vanaf plm € 239,50 per stuk.

Deze prijs is gebaseerd op het aanleveren van een drukklaar bestand in hoge resolutie met een formaat van 100x80cm tot plusminus 180x100cm; voor kleinere of grotere formaten verzorgen wij natuurlijk graag een vrijblijvende prijsopgave.

Uw afbeelding dient vrijstaand aangeleverd te worden. Mocht u dit zelf niet kunnen realiseren dan kunnen wij dit voor u doen. Voor grafische werkzaamheden zoals bijvoorbeeld teksten toevoegen/aanpassen en vrijstaand maken rekenen wij € 50,- per uur met een minimum van 30 minuten.

Transport van cut-out displays

Let op; displays kunnen niet altijd met DHL of een andere bulktransporteur geleverd worden gezien de kwetsbaarheid en de afmetingen. De transportkosten worden in deze gevallen berekend op basis van de afstand tussen ons magazijn te Bladel (NL) en uw afleveradres.

Offerte aanvragen voor Lifesize cut-out display

  • Omschrijf uw aanvraag zo compleet mogelijk
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Prijs per stuk:
€ 239,50
cutout reclamebord zelfstaand
Reguliere levertijd: Levertijd in overleg