Frontlit bisonyl spandoek B1

Frontlit Bisonyl B1 (Brandvertragend) is ons meest voordelige materiaal voor spandoeken. Dit hoge kwaliteit zeildoek heeft een brandvertragende werking en kan full colour op hoge resolutie bedrukt worden. Wij kunnen Fronlit spandoeken in ieder gewenst formaat leveren, eventueel voorzien van een spandoekframe.

Wij garanderen u een haarscherp spandoek, bedrukt in 100 DPI (bij spoedleveringen kan dit ook 72 DPI zijn).

Frontlit spandoeken worden naar wens geconfectioneerd voor een vaste prijs van € 12,- per m2. Indien u via onze webshop uw bestelling plaatst wordt uw bestand gratis op kwaliteit gecontroleerd, en betaalt u geen kantoorkosten (€ 30,-). Hiervoor ontvangt u dus een compleet product; een bedrukt spandoek, afgewerkt naar uw wensen.

Standaard afwerking is ringen om de 25cm en verstevigde rand, maar natuurlijk is het ook mogelijk om de doeken ook voorzien van tunnels, plano te leveren, of van een afwerking naar uw keuze voorzien.

Frontlit, ons meest gebruikte materiaal voor ‘standaard’ spandoeken

De meeste spandoeken worden gemaakt van Frontlit Bisonyl; het is een voordelig handzaam materiaal dat gemakkelijk verwerkt kan worden en in een hoge resolutie bedrukt wordt. Wij bieden u standaard de hoogste kwaliteit doek met een UV print die tot een jaar mooi blijft (afhankelijk van plaatsing).

Heeft u spandoeken nodig die maar kort gebruikt worden?

Zoekt u doeken die maar enkele dagen (tot een week) gebruikt hoeven te worden? Neem dan contact met ons op; vanaf 50m2 bieden wij u hiervoor een speciaal budgetdoek dat op een voordeligere manier bedrukt kan worden.

U kunt de offerte voor uw frontlit spandoek eenvoudig bestellen via onze webwinkel (gele knop), waar u de afmetingen en afwerking kunt kiezen. Het systeem berekent automatisch uw prijs en u kunt daarna vrijblijvend een offerte/bevestiging van die prijs ontvangen en uw order in gang zetten.

Prijs berekenen
van € 20 voor € 12 per m²
Frontlit-spandoek
Bestel zelf via onze online ontwerpmodule en u bespaart €30,00 kantoorkosten!
Online Ontwerpen
Incl. gratis bestandscontrole!
Reguliere levertijd: 2 weken
Spoedlevertijd: 1 week

Productinformatie

Materiaal: Zeil (Bisonyl)
Drukresolutie: 360 DPI
Gewicht: 500 g/m2
Lichtdoorlatend: Weinig

Meest voordelige zeildoek, zeer geschikt voor spandoeken.
Standaardlevertijd: 1-2 weken

Spoedlevertijd

Uw Frontlit bisonyl spandoek B1 met spoed nodig?

Bel +31 (0) 497 555 320 of mail

  • Spoedlevertijd: 48 uur.
  • Tegen meerprijs.