Ecotex 135 B1 vlag- en spandoekstof

Ecotex 135 B1 (Brandvertragend) is een voordelig en tegelijkertijd hoogwaardig vlaggen- en spandoekenmateriaal van polyester (stof).

Het is lichtgewicht (135 gram per m2), sterk en opvouwbaar, dus makkelijk te vervoeren.

Voor Ecotex maken wij gebruik van sublimatie printtechniek wat superscherpe resultaten oplevert. Inkt krijgt bij deze techniek geen kans om uit te lopen. Foto’s worden levensecht geprint en kleuren spatten van het doek.

Ecotex 135 B1 wordt vooral gebruikt als displaymateriaal (in bannervorm) in winkels, op beurzen en evenementen. De ‘B1’ staat voor brandvertragend. Goed voor de veiligheid en daarom bijzonder geschikt voor indoor gebruik. Eventueel kunt u een brandvertragingscertificaat aanvragen bij ons.

Toepassingen Ecotex

Gezien het lichte gewicht van dit materiaal en de hoge definitie is het bruikbaar voor diverse doeleinden. U kunt zowel spandoeken, vlaggen als tafelkleden gemaakt van Ecotex bij ons bestellen.

Backdrop light

Het is ook mogelijk om ecotex als podiumdoek in te zetten; hoewel het een erg licht materiaal is schijnt het (zeker tegen een donkere achtergrond) niet heel erg door, en is het daarom gemakkelijk te gebruiken voor grote doeken.

Wij raden aan om Ecotex niet in te zetten als backdrop op buitenpodia, tenzij het zowel aan de onder als bovenkant zeer goed vastgezet kan worden.

Mogelijke afwerkingen zijn dan ook zeer divers, of u nu haken op de hoeken van uw doek wil, ringen rondom, of alleen een zoom (voor bijvoorbeeld de tafelkleden), het is allemaal mogelijk.

Prijs berekenen
Prijs per m²:
€ 23,00
Bestel zelf via onze online ontwerpmodule en u bespaart €30,00 kantoorkosten!
Online Ontwerpen
Incl. gratis bestandscontrole!
Reguliere levertijd: Levertijd in overleg

Productinformatie

Materiaal: Stof (Polyester)
Drukresolutie: 360 DPI
Gewicht: 135 g/m2
Lichtdoorlatend: Veel

Lichtgewicht polyester (stof) materiaal, geschikt voor vlaggen, spandoeken en tafelkleden.
Standaardlevertijd: 2-3 weken

Spoedlevertijd

Uw Ecotex 135 B1 vlag- en spandoekstof met spoed nodig?

Bel +31 (0) 497 555 320 of mail

  • Spoedlevertijd: 1 week.
  • Tegen meerprijs.