Bouwhekdoek

Bouwhekdoek, speciaal voor bevestiging op alle gangbare merken bouwhekken. Deze spandoeken hebben een formaat van 175x340cm.

Met een bouwhekdoek schermt u niet alleen een bouwterrein af; bouwhek spandoeken zijn ook uitermate geschikt om te voorzien van een reclameboodschap of bedrijfslogo, en zullen zeker in het oog springen. Eigenlijk kan alles wat u wilt op een bouwhekzeil gedrukt worden.

Bouwhekdoek van kwaliteitsmateriaal

Wij maken bouwhekbanners van frontlit bisonyl (een sterk en duurzaam zeildoek), dat haarscherp en full colour wordt bedrukt, en garant staat voor levendige kleuren en opvallende afbeeldingen. U kunt ook kiezen voor Mesh Premium of lichtgewicht Polymesh (niet via de webshop); spandoeken van deze materialen  kunnen beter tegen de wind, vanwege kleine perforaties in het doek. Houd er rekening mee dat deze stoffen enigszins doorschijnend zijn, en daardoor minder geschikt als afscherming van een terrein.

De standaardmaat van bouwhek spandoeken is 175x340cm. Afwerking: ringen om de 25cm met verstevigde rand, maar natuurlijk kunnen we de doeken ook van een afwerking naar uw keuze voorzien.  Bevestigen gaat heel gemakkelijk met (optioneel leverbare) spanelastieken of tie wraps.

Per stuk leverbaar, en indien u via onze webwinkel bestelt (gele knop ‘online ontwerpen’) nu van €99,- (ex. BTW) voor € 59,95 excl. btw per stuk.

Prijs berekenen
van € 99 voor € 59 per stuk
Super line-up frontlit bouwhekdoek
Bestel zelf via onze online ontwerpmodule en u bespaart €30,00 kantoorkosten!
Online Ontwerpen
Incl. gratis bestandscontrole!
Reguliere levertijd: 8-10 werkdagen
Spoedlevertijd: 2-4 werkdagen

Productinformatie

Materiaal: Zeil (Bisonyl)
Drukresolutie: 72 DPI

  • Ontwerpsjabloon
  • Spoedlevertijd

    Uw Bouwhekdoek met spoed nodig?

    Bel +31 (0) 497 555 320 of mail

    • Spoedlevertijd: 48 uur.
    • Tegen meerprijs.