Backdrop Small (3×4 meter)

Heavytex 3×4 meter backdrop ‘Small’. Speciaal als achtergrond in kleine podia en theaters, en groot genoeg om op te vallen.

Heavytex (260 gram/m2) is een van de meest hoogwaardige materialen die wij in ons assortiment hebben, en geschikt voor plaatsen waar u de beste kwaliteit wilt. Doordat doeken van Heavytex flexibel en opvouwbaar zijn, neemt u ze gemakkelijk overal mee naartoe. Bovendien werkt het stof brandvertragend waardoor het overal te gebruiken is.

Full colour backdrops met sublimatie techniek

Alles wat u wilt printen wij haarscherp en in levendige kleuren op het doek. Door de printkwaliteit van 360 dpi zijn zelfs gedetailleerde foto’s of illustraties geen enkel probleem! De sublimatie printtechniek die we voor Heavytex gebruiken, zorgt ervoor dat kleuren niet uitlopen of vervagen. Zo heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw backdrop.

Standaard werken we deze backdrop ‘Small’ af  met verstevigingsband en ringen om de 25cm, maar ook andere afwerkingen zijn mogelijk, en inbegrepen in de meterprijs. Op verzoek sturen wij u het B1 certificaat m.b.t. brandvertraging toe.

Wilt u liever een backdrop in een andere maat ? Dat kan natuurlijk ook! Naast backdrops ‘Medium’ en ‘Large’, kunt u ook andere maten bestellen. Ook hiervoor gebruikt u onderstaand offerteformulier.

Offerte aanvragen voor Backdrop Small (3×4 meter)

  • Omschrijf uw aanvraag zo compleet mogelijk
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Prijs per stuk:
€ 372,00
heavytex backdrop black bottle riot