Backdrop Large (6×9 meter)

Heavytex 9×6 meter backdrop geschikt voor grote zalen en podia. Door het grote formaat springt deze podiumachtergrond zeker in het oog.

Heavytex (260 gram/m2) is een van de meest hoogwaardige materialen die wij in ons assortiment hebben, en geschikt voor plaatsen waar u de beste kwaliteit wilt. Doordat doeken van Heavytex flexibel en opvouwbaar zijn, neemt u ze gemakkelijk overal mee naartoe. Bovendien werkt het stof brandvertragend waardoor het overal te gebruiken is.

Full colour backdrops met sublimatie techniek

Alles wat u wilt printen wij haarscherp en in levendige kleuren op het doek. Door de printkwaliteit van 360 dpi zijn zelfs gedetailleerde foto’s of illustraties geen enkel probleem! De sublimatie printtechniek die we voor Heavytex gebruiken, zorgt ervoor dat kleuren niet uitlopen of vervagen. Zo heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw backdrop.

Standaard werken we deze backdrop ‘small’ af  met verstevigingsband en ringen om de 25cm, maar ook andere afwerkingen zijn mogelijk, en inbegrepen in de meterprijs. Op verzoek sturen wij u het B1 certificaat m.b.t. brandvertraging toe.

Wilt u liever een backdrop in een andere maat? Ook dat is geen probleem! Naast backdrop ‘Small’ en ‘Medium’, is het ook mogelijk backdrops in elke gewenste maat te bestellen. Gebruik hiervoor onderstaand offerteformulier.

*op de foto is een eco display doek te zien

Prijs berekenen
van € 1836 voor € 1599 per stuk
eco display spandoek
Bestel zelf via onze online ontwerpmodule en u bespaart €30,00 kantoorkosten!
Online Ontwerpen
Incl. gratis bestandscontrole!
Reguliere levertijd: Levertijd in overleg