stretchframe full colour

Productinformatie

Materiaal: Stof (Polyester)
Drukresolutie: 540x1080 dpi DPI
Lichtdoorlatend: Gemiddeld
Standaardlevertijd: 2-3 weken

 • Productfolder
 • Spoedlevertijd

  Uw Stretchframes met spoed nodig?

  Bel +31 (0) 497 555 320 of mail

  • Spoedlevertijd: 1 week.
  • Tegen meerprijs.

  Stretchframes

  Toepassingen stretchframes

  Een stretchframe (of fabricframe) is een lichtgewicht, voordelig frame waarbij het doek met een platte pees strak opgespannen wordt en eenvoudig te wisselen is. Stretchframes hebben verschillende toepassingen; maar worden voornamelijk gebruikt als wandframe, vrijstaand frame of plafondframe. Voor deze toepassingen zijn diverse accessoires leverbaar; voeten, plafondhangers, supportbars, wandbevestiging, etc.

  Materiaal stretchframe

  De stretchframes worden voorzien van een full colour bedrukt polyester decotex doek. Dit materiaal wordt geprint op 600 dpi en is brandvertragend (B1). De kleuren komen hierop krachtig over en daarnaast is decotex een soepel en ideaal materiaal om op te spannen.

  Leverbare formaten

  De frames zijn in ieder gewenste maat te bestellen, de maximale profiellengte (uit 1 stuk) is 6 meter. De profielen zijn leverbaar in verschillende diktes; voor de frames die aan 1 zijde worden voorzien van een stretchdoek leveren we 2 formaten; 19 mm of 27 mm. Daarnaast hebben we een profiel waarbij aan beide zijdes een doek is te spannen; 44 mm.

  Om een geheel vrijblijvende prijsopgave te ontvangen, vernemen we graag de toepassing (wand, vrijstaand, plafond), de oplage en het formaat.

  Vraag offerte aan voor Stretchframes

  stuk(s)
  Aanvragen

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *