Prijs per stuk vanaf: € 139,00
roll up banner met zwarte cassette

Productinformatie

Materiaal: Stof (Polyester)
Drukresolutie: 360 DPI

 • Productfolder
 • Roll-up banner met zwarte cassette

  Roll-up banner met zwarte cassette

  Deze roll-up banner met zwarte cassette is zeer geschikt voor op het podium, maar kan uiteraard ook gebruikt worden op beurzen en evenementen. De banner is aan één kant bedrukt en van hoge kwaliteit. De roll-up banner heeft een solide constructie en een mooi design. Wordt geleverd met een luxe zwarte tas en is makkelijk te vervoeren en op te zetten.

  Decotex doek voor roll up banner

  Het Decotex doek dat we gebruiken voor deze banners, wordt full colour bedrukt op 360 dpi in ieder gewenst design. Het zichtbare formaat van de banner is 2 meter bij 85 cm. Het doek heeft een matte uitstraling waardoor deze uitermate geschikt is voor gebruik op podia en beurzen aangezien verlichting (spotlights) en bijvoorbeeld ook flitsers van camera’s hierop niet weerkaatsen.

  Opzetten roll up banner met zwarte cassette

  Het gemakkelijke aan roll-up banners is dat ze razendsnel zijn op te zetten én weer op te bergen. Bovendien wordt het geheel geleverd in een stevige draagtas wat ook vervoeren eenvoudig maakt. Roll-up banners zijn per stuk te bestellen, worden geleverd als complete set (frame, spandoek en draagtas)

  Vraag offerte aan voor Roll-up banner met zwarte cassette

  stuk(s)
  Aanvragen

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *