Prijs per stuk: € 69,00

Variaties en prijzen

Incl Frontlit banner materiaal 510 g/m2

Sterk PVC materiaal, voorzien van b1 certificering. lichtdicht

€ 69

Roll up materiaal 220 mu

Waterafstotend PVC Materiaal. niet brandwerend, niet lichtdicht

€ 69

Bel +31 (0) 497 555 320 of mail om uw vrijbljvende aanvraag door te nemen.

Productinformatie

Materiaal: Zeil (Bisonyl)

 • Ontwerpsjabloon
 • Roll up banner Budget

  Roll up banner budget

  Onze roll up banner budget heeft een formaat van 85 x 200 cm; uitstekend te gebruiken als beursaankleding of bij productpresentaties. Ook bij de entree van uw bedrijf of bij evenementen komt een roll up banner goed tot zijn recht.

  We gebruiken 2 soorten materiaal voor deze banners; sterk lichtdicht frontlit PVC of een dunner niet-lichtdicht roll up materiaal. De roll up banner budget wordt in full colour bedrukt in ieder gewenst design. Wat u ook wilt, wij zorgen dat het haarscherp in levendige kleuren op het reclamedoek terechtkomt. De printresolutie is 360 dpi.Het gemakkelijke aan roll-up banners is dat ze razendsnel zijn op te zetten én weer op te bergen. Bovendien wordt het geheel geleverd in een stevige draagtas wat ook vervoeren eenvoudig maakt. Roll-up banners zijn per stuk te bestellen, worden geleverd als complete set (frame, spandoek en draagtas). Bij het bestellen van meer dan 5 roll up banners zal de prijs lager uitvallen.

  Roll up Banner budget in diverse formaten

  Hoewel het formaat van 85 x 200 centimeter zoals op deze pagina aangeboden als de standaard geldt, zijn roll up banners ook in andere maten (100 x 200 cm en 120 x 200 cm) verkrijgbaar. Indien u op zoek bent naar andere formaten roll-up banners neem dan contact met ons op; we kunnen ook bredere en hogere banners voor u produceren. Eventueel is in overleg de roll up banner budget ook te voorzien van ander materiaal bv decotex.

  Vraag offerte aan voor Roll up banner Budget

  stuk(s)
  Aanvragen

  Schrijf een review

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *